Byggmann
Byggmann

Hus

Årets kolleksjon

800 - Linge
800 - Linge
800 - Linge
En bolig - hele livet
Linge er en rimelig bolig med fornuftig planløsning og et tidløst eksteriør. Fra inngangen kommer du inn i en gang med adkomst til 3 soverom, bad, vaskerom og boder. Videre kommer du inn i kjøkken- og stuedelen hvor det er delvis åpen løsning. Fra kjøkken/spisestue nnes direkte adkomst til overbygd uteområde.
801 - Uno
801 - Uno
801 - Uno
Moderne og kompakt
Uno er en smart bolig tilpasset mindre tomter. Her er arealet utnyttet maksimalt og både carport og stor veranda har fått plass i denne arealeffektive bygningskroppen. Boligen har integrert carport med inngang til sportsbod og direkte til boligen. 1.etg inneholder 3 soverom og bad. 2.etg er lys og luftig med gjennomgående og åpen kjøkken- og stueløsning med atkomst ut til veranda, i tillegg til vaskerom og bod.
802 - Roald
802 - Roald
802 - Roald
Unik design møter smarte løsninger
Dette er en bolig som virkelig står ut i mengden, uten å virke ruvende. Boligen er skreddersydd for mindre tomter i skrått terreng og inneholder 3 soverom og åpen kjøkken- stueløsning. Store vindusflater og stor takhøyde i front bidrar til et luftig og lyst miljø.
803 - Balanse
803 - Balanse
803 - Balanse
Klassisk og fornuftig
Balanse er en bolig tilpasset flate tomter. Den har alle nødvendige funksjoner i 1.etg og er derfor svært praktisk i flere av livets faser. Loft inneholder 2 soverom, bad og bod.
804 - Hovden
804 - Hovden
804 - Hovden
Stilig og moderne
Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe annerledes. Huset er praktisk med stue og kjøkken i den ene enden, og soverom og bad i den andre enden. Vaskerom og innvendig bod er plassert i forbindelse med kjøkken og kan benyttes som bi-inngang. Huset har overbygde uteplasser og carport. Ekstra takhøyde gir romfølelse i stue.
805 - Evora
805 - Evora
805 - Evora
Særpreget bolig tilpasset smale tomter
Evora er en moderne bolig som utnytter smale tomter godt. Boligen har integrert carport med inngang direkte til bolig. 1.etg har 2 soverom, vaskerom/sportsbod, bad og teknisk rom. 2.etg inneholder et stort soverom med eget bad, og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong.
806 - Julie
806 - Julie
806 - Julie
Romantisk og tradisjonsrik
Julie er en praktisk bolig med et klassisk utseende og innholdsrike planløsninger. 1.etg har alle funksjoner man trenger inkludert ett soverom. Loftet har ytterligere 3 soverom, bad og loftstue med egen balkong.
807 - Ida
807 - Ida
807 - Ida
Funkisinspirert bolig med meget effektiv planløsning
Ida er en kompakt bolig hvor hver eneste kvadratmeter har sin egne tilmålte funksjon. Boligen inneholder 4 soverom, hvor tre er plassert i kjeller, ett bad i hver etasje, tilstrekkelig med bodplass og separat vaskerom. Ida har også kjellerstue i tillegg til romslig og åpen stue- og kjøkkenløsning i 1.etg. Legg så til et særpreget eksteriør med store glassflater i front, en romslig veranda med utsikt i nesten alle retninger og du har en bolig du kan leve godt i mange år. Med enkle grep kan Ida også leveres med leilighet for utleie i kjeller.
808 - Faro
808 - Faro
808 - Faro
Moderne arkitektur og mulighet for utleie!
Faro kombinerer ekslusivt og moderne design med den sunne fornuften. Denne arealeffektive boligen har utleieleilighet på 55m2 i kjeller i tillegg til inngang og bod/vaskerom til hovedenheten. Går du opp trappen og opp i hallen finner du ytterligere to soverom, bad og åpen kjøkken og stue-løsning med utgang til en særdeles flott veranda. Store vindusflater og generøs takhøyde gir denne boligen et lyst og luftig preg.
809 - Amadora
809 - Amadora
809 - Amadora
Herskapelig møter fornuft
Amadora er en fornuftig bolig med et ytre som er inspirert av våre mer herskapelige boligmodeller. Kjeller inneholder en utleiedel på 55,1m2 med ett soverom, samt inngang og vaskerom/bod for hovedenheten. 2.etg har to soverom, et romslig bad og kjøkken og stue i en åpen løsning. Fra stue er det også utgang til en romslig balkong på nesten 30m2.
810 - Blindheim
810 - Blindheim
810 - Blindheim
Større enn du tror
En tradisjonell og enkel bolig med alt på ett plan, og med garasje og sportsbod tilknyttet boligen. I tillegg til bad og gjestetoalett har boligen eget vaskerom som også kan brukes som bi-inngang.
811 - Humla
811 - Humla
811 - Humla
Spenstig og moderne
Funkisinspirert bolig med store rom og stor terasse. Åpen løsning mellom kjøkken og stue utgjør den naturlige samlingsplassen i huset. Boligen har store soverom, romslig bad og eget vaskerom.
812 - Aveiro
812 - Aveiro
812 - Aveiro
Spennende arkitektur og gjennomtenkte løsninger
Aveiro er en middels stor enebolig hvor moderne design og luftige rom er vektlagt. Boligen inneholder 3 store soverom hvorav to i kjeller, godt med bodplass, romslig vaskerom, 2 bad og en romslig kjøkken- og stueløsning hvor det er utgang til balkong.
813 - Giske
813 - Giske
813 - Giske
Luftig og moderne!
En funkisinspirert bolig beregnet for skrå tomt. Store vindusflater og god takhøyde er med på å gjøre denne boligen til noe utenom det vanlige. Overbygd inngangsparti, fire soverom, kjellerstue og stor veranda, gjør dette til et hus med mange muligheter.
814 - Rauma
814 - Rauma
814 - Rauma
Tidløst
Et vinkelhus beregnet for flat tomt. Boligen har store vindusflater og åpen løsning mellom kjøkken og stue. Dette gir romfølelse og mye lys. Loftet har overbygd balkong i begge ender, og 4 av boligens 5 soverom finner du her. Husets utforming gir lune og skjermede uteplasser.
815 - Omenås
815 - Omenås
815 - Omenås
Stor utradisjonell bolig med alt på ett plan
Omenås preges av to øyer som knyttes sammen i et sentralt inngangsparti. Den ene øyen rommer tre store soverom, et romslig bad, garderobe og vaskerom. Den andre øyen har et romslig oppholdsareal med god plass til et kjøkken og åpent til stue. Omenås har også et skjermet og overbygd uteområde med atkomst direkte fra stue, i tillegg til overbygd inngangsparti og carport med direkte atkomst til sportsbod. I sum en svært praktisk bolig!
816 - Braga
816 - Braga
816 - Braga
Lys og moderne bolig
Braga er en flott bolig med særegen design som preges av spennende vindusløsninger. Smart planløsning med vekt på et lyst og luftig miljø gjør dette til en bolig for den kresne. Braga har tre store soverom, 2 stuer og 2 bad, samt garasje som via sportsbod er bygd sammen med boligen.
817 - Birk
817 - Birk
817 - Birk
Alt på ett plan, med herskapelige innslag
Birk er en romslig og ott bolig for den som ønsker alle funksjoner samlet på ett plan. Kjøkkenet er plassert mellom stue og tv-stue, noe som gjør huset veldig praktisk for barnefamilier. Huset har eget bad og garderobe i tilknytning til hovedsoverommet. Huset har mange utganger til de lune og skjermede uteplassene.
818 - Tafjord
818 - Tafjord
818 - Tafjord
Romslig enebolig i moderne drakt
Tafjord er en svært romslig bolig som har alle nødvendige funksjoner på hovedplanet. Loft rommer 3 store soverom og en flott gjennomgående loftsstue med romslig takhøyde og store vindusflater. På den rette tomten gir dette flott utsikt og store mengder lys. Boligen preges også takvinduer hvor tre av disse er montert over et åpent areal som leder lys ned til stue i 1.etg.
819 - Midsund
819 - Midsund
819 - Midsund
Praktisk og arealeffektiv bolig
Midsund er en meget familievennlig bolig med et tidsriktig uttrykk. Boligen har overbygd hovedinngang og bi-inngang til kjøkken via vaskerom og du finner alle nødvendige funksjoner i 1.etg. Loftet rommer 4 av boligens 5 soverom i tillegg til loftsstue og et romslig bad.
820 - Hera
820 - Hera
820 - Hera
Sprek bolig i funkisstil
Hera er en bolig hvor stramme linjer, store vindusflater og sprekt fargevalg møter funksjonelle og praktiske løsninger. Boligen har integrert garasje med atkomst til boligen via vaskerom, samt sportsbod hvor barnevogn og sykler kan lagres trygt og enkelt. 1.etg har tre soverom, bad, vaskerom og en praktisk kjellerstue med utgang direkte til terreng. 2. etasje rommer ett stort soverom, et romslig bad og bod i tillegg til kjøkken og stue med åpen løsning. Stue har atkomst til stor veranda med utsikt i tre himmelretninger.
821 - Hatlane
821 - Hatlane
821 - Hatlane
Moderne og spennende
En moderne bolig med en flott kombinasjon av fasadeplater og trekledning med store, lyse rom. Huset har 4 soverom hvor tre er plassert i 1.etg sammen med bad, vaskerom og kjellerstue med atkomst til et flott overbygd uteareal. 2. etg har et stort soverom med eget bad, i tillegg til wc, bod og et stort åpent areal for kjøkken og stue. Stuen preges av store vindusflater og skyvedør med atkomst til en stor balkong.
822 - Orion
822 - Orion
822 - Orion
Tradisjonelt og herskapelig
Hvis du er på jakt etter en bolig som ikke alle andre har, kan kanskje dette være boligen for deg? I hovedetasjen finner du en stor stue og et romslig kjøkken. Mange vinduer gir mye lys. På loftet har de mange arkene gjort det mulig å få inn mange soverom. Hvert soverom har egen klesbod. Huset har alle funksjonene på inngangs-/hovedplanet.
823 - Vegsund
823 - Vegsund
823 - Vegsund
Moderne bolig med fokus på gode uteområder og høy komfort
Vegsund har en noe utradisjonell utforming som domineres av den store takterassen på 100m2. Boligen har 3 store soverom og et stort åpent areal for stue og kjøkken, i tillegg til alle nødvendige funksjoner inkludert to bad. Fra stuen er det direkte atkomst til skjermet uteareal med trapp opp til den flotte takterrassen hvor man kan nyte utsikten i tre retninger.
824 - Sotra
824 - Sotra
824 - Sotra
Bolig i moderne stil med utleiedel
Den klassiske trekledningen i møte med den rene pussede overflaten gjør at huset får et spennende og tidsriktig uttrykk. Hovedplanet inneholder alle nødvendige funksjoner slik at dette er en tilgjengelig bolig. Rommene er generelt store og i tillegg til åpen kjøkken/stue-løsning med atkomst til en flott balkong finnes en separat TV-stue. I kjeller er det en utleiedel på 63,7m2 samt to ekstra soverom og et bad som tilhører hovedenheten.
825 - Slottsvik
825 - Slottsvik
825 - Slottsvik
Funkis med spennende linjer
Slottsvik er en flott enebolig med store luftige rom og flotte uteområder. I 1.etg er det carport med overbygget atkomst til frittliggende sportsbod og en romslig hall. Denne leder videre til 3 store soverom, romslig bad og vaskerom, samt boder. Trappen tar deg opp til 2.etg hvor du kommer rett inn i et stort og åpent miljø med kjøkken og stue, og atkomst til en flott takterrasse. Videre har 2.etg et stort soverom med eget bad og stor garderobe, i tillegg til ekstra wc og bod.
826 - Lisbon
826 - Lisbon
826 - Lisbon
Funkis på sitt aller beste
Dette er en ekstraordinær funkisvilla hvor ingenting mangler. Boligen inneholder elementer av tre, fasadeplater, stål og store vindusflater. Utvalgte vindusdetaljer gir en ekstra dimensjon til denne boligen. I en innholdsrik hovedetasje står plass og trivsel sentralt. Kjøkkenet er romslig og gir anledning til spennende kjøkkenløsninger. Andre etasje inneholder 4 av boligens 5 soverom, bad og loftsstue og atkomst til 2 flotte balkonger. Hovedsoverommet har egen garderobe. Huset har alle funksjoner på inngangs-/hovedplanet.
827 - Skjong
827 - Skjong
827 - Skjong
Tradisjonsrikt hus med mye plass
Et hus med tidløs design og alle funksjonene på inngangs-/hovedplanet. Vaskerommet er praktisk plassert ved kjøkkenet og har direkte utgang til terreng. Huset har to fulle etasjer med mange og store rom. Hovedsoverom i 2.etg har egen garderobe og gjennomgang til badet. Loftsstuen strekker seg over hele husets bredde, noe som gir romfølelse og lys.
828 - Sirius
828 - Sirius
828 - Sirius
Innholdsrik funkisbolig med høy grad av komfort
Sirius er en moderne bolig i stram funkisstil beregnet for skrå tomt. Dette er en romslig bolig med 3 etasjer full av høydepunkter. Huset har fire store soverom og to store bad. Store vindusflater og åpen løsning mellom kjøkken og stue gir store mengder lys og luft. Kjellerstue har atkomst til terreng og overbygget areal. Stue i 1.etg har også atkomst til overbygget balkong. Boligen toppes med en flott loftsstue og en stor takterrasse på nesten 90m2. Dette gjør at man får samlet alle nødvendige funksjoner, inkludert uteoppholdsareal innenfor en forholdsvis kompakt bygningskropp. Loftsstue og takterrasse har rikelig med plass og utsikt i alle retninger, og terrassen har også et overbygget område som gjør arealet anvendelig hele året.
829 - Syvde
829 - Syvde
829 - Syvde
Stort hus med dobbel garasje
Syvde er en stor bolig i moderne stil med alle funksjoner på inngangsplanet. Huset har dobbel garasje med inngang til boligen gjennom et stort vaskerom. Boligen har 4 store soverom hvor tre er plassert på loft. Her er også 2 store bad, 1 wc, stor åpen stue- og kjøkkenløsning i 1.etg samt en flott loftsstue. Rikelig med oppbevaringsplass gjør dette til en flott og praktisk bolig. Utformingen av huset gir mange skjermede uteplasser.
830 - Noah
830 - Noah
830 - Noah
Frisk og romslig!
Noah er et stort og praktisk hus med mange flotte utsiktsposter. Hovedetasjen har en flott løsning med stue og kjøkken som gir et lyst og lett preg over rommene. Fra stuen er det atkomst til en stor veranda. 1.etg innehar alle nødvendige funksjoner som gjør dette til en tilgjengelig bolig. Loftet har ytterligere 4 soverom, bad og bod. Kjelleren innehar leilighet for utleie på ca. 100m2. Totalt inneholder Noah 5 soverom og 2 bad, i tillegg til det som inngår i utleiedel.
831 - Estoril
831 - Estoril
831 - Estoril
Tidløs eleganse
Dette er villaen for de som setter pris på stil og eleganse. To-fløyet hoveddør leder oss inn i den herskapelige boligen. Underetasjen er innholdsrik og består av to soverom og en romslig kjellerstue. En stor sportsbod/ teknisk rom og bod gir mange lagringsmuligheter. Huset har garasje med direkte inngang til boligen. Hovedetasjen preges av store og luftige rom. Stuen har plass til flere sittegrupper samt en stor spisestue, og har utgang til en stor terrasse. Det romslige kjøkkenet har tilgang til vaskerom med utgang til terreng.
832 - Amarante
832 - Amarante
832 - Amarante
For den kresne
Amarante er en stor og flott villa med stram og moderne linjeføring og materialbruk. Komfort og luksus er stikkord for denne boligen. Store åpne oppholdsarealer med rik tilgang på lys og luft preger boligen. Direkte atkomst til terreng via skyvedører gjør at uteområdet på en elegant måte knyttes sammen med innvendige arealer. For øvrig har boligen blant annet 4 store soverom, badstu, bibliotek og praktiske løsninger som garasje med sportsbod som knyttes sammen med boligen gjennom et åpent overbygget areal.
833 - Fløtre
833 - Fløtre
833 - Fløtre
Moderne og romslig
Fløtre er en flott bolig med integrert dobbel garasje. Variert materialbruk gir fine brytninger i fasaden og gir boligen et spennende uttrykk. Huset har stor og åpen løsning mellom kjøkken og stue på hovedplanet og en romslig loftsstue i 2.etg med egen balkong. Ellers kan det nevnes 1 soverom på hovedplan, 4 soverom oppe hvor ett har utgang til stor takterrasse, 3 bad og alle praktiske funksjoner man forventer av en bolig i denne størrelsen.
834 - Lindås
834 - Lindås
834 - Lindås
Hjem til dine drømmer!
Det særegne taket, vindusløsningene og de mange arkene gir dette huset et gedigent og herskapelig preg. Hovedetasjen har store rom og hovedsoverom med eget bad og garderobe. Stuen har utgang til to skjermede balkonger. I kjelleren er det kjellerstue, to store soverom og trimrom. Loftet preges av loftstue, store soverom og to balkonger. Denne boligen har alt, og litt til.
Publisert med Visto CMS